Tuesday, June 30, 2009

~titik titik titik~

xtaw mO letak tajuk apa.
dalam prOses universitysick [tiru ayt nene]
hOho...

aku windu bebelan ain.
dia suka membebel dan jadi mama kitOrg.
dia suka wat benda yg haram kitOrg xpaham.
dia suka pakai tracksuit pegi kelas.

aku windu lakOnan caLLing2 tisha.
aku sedih plan keja part time kami xjadi.
dia sedang dalam bas balik ganu.
dia suka sangat kaler kuning.
dia sangat pandai berpura2 Org cal dia.
dia suka makan ikan keli.

aku windu zura.
dia suka sangat makan durian.
dia suka sangat ngn myn.
dia suka sangat ngn pantai.
aku xkan lupa kenangan banana bOat.

aku windu zatti.
dia suka sangat wat muka bLur.
dia ada kawan namanya fK.
dia ada bOipren namanya arai.
dia kOsmet p1 aku jumpa.

aku windu nene.
dia ada rambut yg cantek.
dia suka makan megi tOmyam mamee.
dia Org p1 ada bLog btwn GBS.
dia suka sgt makan mCd.

friendship kita jgn putus k.
biar sampai putus nyawa [tisha et al.]

bOok of friendship kita reveal sesama.
3 Or 5 years lagi kan.
aku akan tunggu.

sayang kOrg.

sekian.

diam!

.:END:.

~aku xdpt2 tidO~

8 kOmentar:

MUBAROK said...

Ada Award Buat kamu, diambil yach....^_^

merahitujambu said...

sy kamoo rindu x??
sy kamoo syg x??huk

~miszirdawaty~ said...

mubarOk: uda d ambil.
nt sy publish ya.

cik merahitujambu: kamO pOn dirindui n disayangi.
heh!

Nene said...

aih,nk nanges dah.huhu

zaza zatti said...

oh tidak!~
ko mengkantoikn rahsie2 ku.. huhu..
da ler x dpt babai2 ngn ko..
lmbt sgt blk..huhu

khaLifah feDi said...

hye cik pu3 ..

ekk tak miss aku ker? hee~

sowy lame tak dtg cny okeh..~~

~miszirdawaty~ said...

nene: Oh, jgn la nanges.
time entri nh ditulis, hampir2 je mataku kuar air mata.
merepek sudeyh~

zatti: ups~
kantOi ke???
haha~

kf: erm..xpa ba.
ak pOn lm jua xupdate bLog~

tisya salle said...

huhu... hari2 aku mimpi korg... sdey2...!

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey