Thursday, October 29, 2009

~cLoudy with a chance Of meatbaLLs~


tarikh: 28.10.09
tempat: cathay, kk.

akhirnya, rutin kembali lagi.
tengOk muvie bersama my bestie, yun n eein.
tajOk nya seperti title entri ini atau pOn seperti subtitle td, Cuaca mendung dengan kemungkinan bebola daging. haha~

mmg mOvie nh da berkurun kt cinema, tp aku br dpt tgk. sebab utama, aku pegi kL. dan adek2 aku xminat tgk wyg.

mOvie nh mmg sgt beh. jika kamu lapar, isi lah perut sebelum tgk mOvie nh. fOod didalam nya sgt menyelerakan walaupOn hanya cartOOn.

bermula dgn saintis yg tidak menjadi, FLint yg suka invent barang2 yg ntah hapa2. eg, spray kasOt dia yg mmg xley ditanggalkan smpy abes cita nih. tapi, lastly 1ciptaan dia yg menjadi dan disukai dan akhirnya membahayakan orang ramai, mesin penukar makanan dari kondensasi air. apa2 la menda tuh kan. mmg beh if bnd nih ada kt dunia. xpayah la beli2 fOod, tadah ja tangan n kat langit turunlah mknn kita suka. yeah!

dipendekkan cita, inventiOn penukar makanan dia nih bermasalah. makanan termutasi dan menjadi besar lalu menjadi taufan spageti dan macam2 malapetaka lagi. Sam membantu Flint dalam usahanya memusnahkan alat tuh. dibantu oleh Manny, Ayam Brent, bapanya, dan Steve, primat kecil.

misi berjaya. bumi berjaya diselamatkan dari ancaman kemusanahan oleh makanan2 yg sgt lazat itu. heh~

mau bagi berapa bintang ya. erm, 5 la. sgt enjOy!
heh~

malas da aku mO tulis.
mOod sewel skg nh.
tekanan antara disuruh cari kerja dan sambung master.
haih~

sekian.

diam!

.:END:.

~mau bf bOleh? loser!~

3 kOmentar:

merahitujambu said...

rajinyee die g tgok movie..minggu ni mau tgok x kira..nk gak..

~miszirdawaty~ said...

cik merahitujambu: seperti mau tgk jennifer's body plak pas nh.
heh~

LaDy Bit said...

~~kak put3..
~bez giler kan anime tuh...
~wakakaka....
~mmg gelak habes...
~hik3...
~me too nak tgk jenNifer's body..
~nk tgk MJ gakss...heee~

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey