Saturday, August 28, 2010

~Ramadhan Raya GA~

mahu jOin GA lagi.
haha.
tabah la kOrg tengok update dari aku k.

jOm stOry sal GA ini.
Ramadhan Raya GA

Ramadhan Raya GA Miss mynameika.




DUE : 10 SEPTEMBER 2010
( tgk tarikh hari raya jatuh bila...kalo 11 hrbulan so it will be the last date la...)

hadiah mmg tidak diberitahu.
xkesah la hadiah apa.
mahu jOin jugak!
><
terms n cOnditiOn GA ini sungguh mudah.

1) Follow blog mynameika dan juga blog baru saya ceritera cinta
kalo tak folow x bole ke?? heheeh terpulang la...tapi kalo follow aku akan follow kamu2 semua balik..
so bole build long term relationship kan??huhuh

2) copy ye pic tu kat entry korg....itu akan menolong ku utk tgk sape yg join...

3) buat entry ttg GA ni...best2 tau..!!!

4) sebar2 kan la GA ni kpd kenalan2 anda....

5) kalo dh join copy link kat comment box ok...nak bg kat chat box bole je tapi risk nye kalo x pasan dh x bole nak buat APA kan...

result bergantung kepada cabutan bertuah.
iaitu 3 pemenang akan dipilih.

simple kan?

ok, mari jOin ya kawan2.

sekian.

diam!

.:END:.

~apa2 lah~

2 kOmentar:

Nor ' Atikah bt NorBaki said...

hai...thx ye join...gudluck2...ika dh follow blog awk juga...

~miszirdawaty~ said...

cik ika:ok dear, thanks jugak!
><

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey