Saturday, August 28, 2010

~Wardah top-up raya giveaway~


sangat rajin jOin GA.
kali ni dianjurkan oleh cik wardah seOrang sarawakian.
kita berji


Syarat2:

1. WAJIB jadi follower blog ni .
2. Buat entry pasal giveaway ni kat blog korang & tingglkan URL kat bwah ni
3. Letakkan skali sim-card apa korang guna
CELCOM / MAXIS / DIGI (contoh) kat entry yee
3. Wajib letak BANNER kat sidebar , pndi2 la korang kecikkan gmbr tuu
4. Klau nak tag kwan tag je , klau x nak x per :)
5. Dah settle smua jgn lupa comment bwah ni plak .

HADIAH:
Pemenang 1 / 2 org jew :)
klau ramai bwat 2 la . kalau skit sorg je kot :D

diumumkan waktu pengumuman RAYA . hehe

DUE DATE :: 7 SEPTEMBER / 28 RAMADHAN

untuk memenuhi syrat2 yang ditetapkan,
FOLLOW: dOne!
ENTRY: On the way siapkan.
SIM CARD: Semua aku guna. Tapi untuk GA nih, CELCOM most preferable. ><>< COMMENT: On the Way.

sekian.

diam!

.:END:.

~studylah!~

0 kOmentar:

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey