Friday, September 3, 2010

~The expendables~

aku mengaku kebelakangan ini menjadi sangat tidak update ttg hal ehwal muvie.
ini kerana isnin hingga jumaat, bz d lab.
sabtu hingga ahad, bz ngn alya n mya also acha.
erh,

mOvie nih aku tengok dgn intan.
kawan baek aku time ys dulu.
><

kami tengok dekat gsC, suria sabah.
harga tiket adalah rm8.

pada mulanya kami mO tgk 3D.
tapi, mOvie piranha belOm kuar.
plus cerita 3D yg laen adalah paling awal, 9pm.
dan kami tidak pilih, sbb intan kena balik hostel b4 kol 11pm.

dengan rasa kecewa kami pilih muvie ini.
tapi, tidak ada rasa kecewa langsung after tengok.

wpn kami lambat 7min masuk, kami enjOy tengok orang berbunuhan.
patotlah 18tahun ke ats ja bley tgk.

ceritanya, ada kumpulan pembunuh upahan kot disuruh membunuh jeneral pulau vilena.
banyak la rintangan yg berlaku.
tapi, purpose dia patah balik utk hancurkan orang jahat adalah sgt lucu.
"aku datang untuk dia"

means, herO dtg untuk herOin yg merupakan anak jeneral dan wataknya yg sedikit serta baru dikenali tidak lebih dari sehari.
ish2.

so, if korg blom tgk.
pergi lah download.
haha.

sekian.

diam!

.:END:.

~cara review yg terOk~

4 kOmentar:

joegrimjow said...

nak link download
hehe

Uruchimaru @ kf said...

bah! ys tu hape?

merahitujambu said...

dh tgok dh..best2

~miszirdawaty~ said...

encek jOe: alah2, lupa plak link. haha,

kf: erm, yayasan sabah,
><

cik merahitujambu: yep! sokong~

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey