Wednesday, September 22, 2010

~ini cerita sedih~

jangan baca.

tapi, aku mo post sini.
supaya bley knang smpy bila2.

bf aku lari.
ok, gelak.

sebab itu siyes tipu.
haha.

back to the story, cerita sedih.
laptop yg baru berusia 1bulan lebih dan belom pn masok 2bulan, rosak.
skrin pecah.
dipijak.

oleh siapa, biarlah aku sindri yg taw.

mungkin lepas nih, aku ptt bli pc.
supaya tidak pech dipijak.
tidak rosak diguna.

sekian.

diam.

~susah hapdate~

8 kOmentar:

N N said...

alahai..
macam mana boleh kena pijak ni -___-
mesti campak merata-rata ni
tak pe, minta en ali belikan yg baru :))

Godric said...

screen pecah?> dtg la kdai servis di kramunsing tgkt 3. kalau pigi servis center x cover warranty. mau 700 - 1000+ kalu mau ganti.

aku pernah datang di satu kedai tgkt 3. mcm ACI Technology ka. dia punya lcd sana murah skit kalu ganti..kalau acer 14.0 screen ari tu aku tukar 680rm saja. sama kawan aku tukar compaq cq42 rm680 juga..dia tanya di serbis center mau 1000+ tukar lcd..

~miszirdawaty~ said...

cik nab: haha, letak merata kot,
:(
encek ali xsapot lah, uhu~

godric: erm, mini laptop pn g2 ka hrga dia???
isk~

Uruchimaru @ kf said...

owh sungguh kijam yg pijak tu..huhu..

Blanche said...

knp le kena pijak darl?? huhuhuwuwuw...

^akulife^ said...

kesian pada laptop tersebut..
mungkin ada hikmahnya..
cik putri bleh dapat laptop baru yang baik punya..dan pastikan jauhkan dari kaki2 yang agak tidak makan saman..

hasni said...

kau memang la put
apala
baru sebulan tu
msti ko y pijak kan
nda pauah bgtau
mmg sah kau
hahaha

~miszirdawaty~ said...

kf: no komen, nt jd derhaka,

yun: ntah la,
mybe letak merata kan,
wpn warna pink sgt jelas pd pdgn mata,

akulife: 2la, maybe berhikmah jg nh,
:)

hasni: siyes mmg bukan aku,

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey