Tuesday, September 21, 2010

~JC burger~

ini adalah cerita tentang stall jual burger.
JC burger.
sangat popular di kalangan orang kota kinabalu kot.
semua review yg diterima adalah indah2 belaka.
oleh itu, aku pon semangat untuk mencubanya.

terletak di tepi jalan berdekatan stadium likas.
berdepan dengan tempat letak kereta kompleks sukan likas.
boleh nampak lah dari tepi jalan.

time kami datang, hujan renyai2.
dan masa ini kami baru habis beraya.
haha.

1st impression: sedap nih.
2nd impression: cantek stall dia.
3rd impression: harga standard di sabah lah.

hakikat yang sebenar, burger tuh xsedap.
bagos lagi burger abang botak kat bangi. :)
stall ja cantek.
bersih tuh sket2 kot.
ada part aku xberkenan.

pekerja dia super gedik!
time layan lelaki, senyuman sangat manis.
time layan aku yg bergelar perempuan, mau apa kau?
sabar.

time order aku sedang dibuat, boleh2 mereka bergurau senda di depan daging burger aku tuh.
if air liur ko tumpah atas tuh, memang bunguk lah.
free2 aku makan burger berperisa air liur.

bila order aku siap, dia panggil2.
kak2, siap sudah nih
xreti mau antar nih.
bila lelaki punya order, gedik2 pulak ko antar depan dia dan meliuk lentukkan punggung ko tuh.
if cantek xpa jugak.

mesti orang cakap aku dengki kan.
tidak lah.
aku berkata yang benar.
sila lah menghadapi orang yg jual JC burger nih.

mungkin orang yang mula2 buka JC burger ini menghasilkan burger yang sedap.
no offense lah.
hentam lah blog nih if korg mahu.



beef burger egg+cheese [Rm3.50]

chicken cheese burger [RM3.00]


sekian.

diam!

.:END:.

~apa2 tah~

3 kOmentar:

merahitujambu said...

puasa2 ni buat sy terliur plak tgok..pos jap g arap sampai sblom buka ek..eheheh

Uruchimaru @ kf said...

tgk pic pun dh taw..ini mmg xsdp..!

~miszirdawaty~ said...

cik merahitujambu: xsedap pon!
huhu

kf: kan2,
sgt nyesal.

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey