Saturday, October 2, 2010

~niLai hOtel~

bad service!
really2 bad service!

aku ikot grOup ums tuk satu competitiOn d nilai.
then, disebabkan kami dari sabah, kena menginap di hotel.
hotel yg terpilih ialah NILAI HOTEL.

servis memang zero!
really bad service.
reason why?

aku akan terangkan 1persatu.
at the time kami arrived there, hujan.
not even welcoming our arriving, bell boy pun tiada.
erh.

then, bila pegi reception, marah2 pulak mak cik tua tuh.
about payment lah.
coz kami guna some kind of letter dat dorg dapat payment lambat sikit.

boleh2 mak cik tuh marah.
da la mahal!
siyes mahal.
superior rOom cost abt rm158++.
standard rOom rm138++.

bilik itu kecil sgt!
if korg tengok website dia, mmg tertipu lah.
sgt tertipu.
nampak besar ja.

cut the story lah kan, bila mahu check out pula, the reception can easily tengking2 customer di depan semua orang.
WTF!
if dia xbuat gitu, mungkin aku akan puji sikit2 dalam blog.
tapi, siapa suruh kan.
bodoh!

then, jangan tertipu dengan website dia.
nilaihotel dot com.
gambar photoshop kot.

sekian.

diam!

.:END:.

~mOod tulis tiada~

0 kOmentar:

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey