Wednesday, October 13, 2010

~no komen~

ayat macam artis.

ekceli, aku banyak post entry hari ini.
itu ja main point.
haha.

aku bukan hipokrit.
macam mau jerit kuat2 kat muka orang tuh, ini adlah diri aku yg sebenar.

dont bother pakaian aku.
cara bercakap aku.
siapa kawan aku.

sebab diorg lagi lama kenal aku dari kamu.
kita xberapa rapat walaupun hubungan kita kuat.

sangat2 beremosi hari ini.

tadi, adek aku cal, aku tiba2 jadi emo.
mmg isu2 sensitif tidak boleh disentuh skrg.
aku tau ko bukan sengaja.
cuma skrg aku xbley terima tekanan itu.

aku mau cepat2 kawen.
mmg gatal.
tujuan asal, biar dia yg jaga aku dan bagi belanja ngn aku.
konpom orang lari bila dapat tau kriteria utama orang yg aku mau kawen, mesti ada duit tuk support setadi aku.

hati aku penat.
*abaikan penggunaan kata2 itu*

tolong encek cinta, datang dengan tepat.
jangan maenkan hati aku yg penat nih.

desperate sangat!

dan, aku rasa mahu quit setadi.
pegi jauh2.
pegi jadi volunteer tuk misi keamanan ka.
apa2 lah.
asalkan lari dari life skrg.

too much pressure on me.

sekian.

diam!

.:END:.

~aku emo~

4 kOmentar:

Uruchimaru @ kf said...

hrp2 cepat dpt hubby supya bisa mmbuat hatimu sng dan tenang utk setadi iye pu3!

~miszirdawaty~ said...

kf: ahaha, in my dreams la tuh,
:p

ainShahajar said...

aku pun nak cepat cepat kawen
yg boleh bagi duit
kasih sayang juga
arrr


ain

~miszirdawaty~ said...

ain: haha, lawak!

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey