Tuesday, November 30, 2010

~MYAUTHENTICZONE OPENING GIVEAWAY~

aku telah ditag oleh kak aima.
dateline: 25 dec 2010
hadiah : mana² item dari Victoria's Secret Secret Garden Collections body mist/ body lotion/EDT yg bernilai lebih RM50. seperti dalam gambar dibawah nih. :)

syarat2 yg sungguh mudah:
  1. Follow blog - myauthenticzone.blogshop.com
  2. Create satu post untuk giveaway ni
  3. Link semula contest to this post.
  4. Tepek banner kat bawah di sidebar.
  5. Komen sikit pasal blogshop ni.. ok ke tak..apa perlu tambah ke..ape yg korang nak di bawak masuk ke.. ape² la.. ^^ [[ since ni giveaway..tiada special markah akan diberi.. cuma cadangan/komen yg memberansangkan supaya blogshop ni dapat dikembangkan sangatlah dihargai]]
  6. Tinggalkan link entry korang kat sini so that saya leh buat terjahan yer!
  7. Ajak kengkawan lain masuk by tagging dorang ke apa ke amatlah digalakkan :P

ok, yg atas tuh da buat.
so, kena komen kan.
here i go.

as for me, the blog is marvellous!
loading cepat.
sebagai pengguna, xda la saket hati bila tunggu satu blogshop tuh loading lambat sangat sebab disertakan dengan terlalu banyak benda mahu diletak dalam satu page.
membuat link untuk melihat item, cara membuat bayaran dan etc adalah satu cara paling senang bagi pelanggan.
:)

kesimpulannya, blogshop nih memang da cantek pon.
dan if termalas untuk bukak blogshop nih, korang yg kaki fB tuh boleh jenguk mereka di facebook mereka di sini .
>>> Blogshop CheChe Lyn dan Rosie Posie<<<

as for the tagging issue, aku xdapat mao tag sesiapa.
rasanya seperti sudah kehilangan pembaca tegar yg akan buat tag nih.
oh, sedih!

sekian.

diam!

.:END:.

~harap2 luck ada!~

1 kOmentar:

Rosie Posie said...

ALl the best dear :D

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey