Tuesday, November 9, 2010

~Saya benci MLM~

sangat suka dengan statement ini.

aku suka page ini.
Say NO to MLM

dan juga BLOG ini.
Aidid Mu'addib

suka dengan cara orang2 ini reveal sal MLM scammers.

dan aku memang sangat benci MLM.

sesiapa yg teringin mau bawa aku pegi TALK MLM tuh, sila simpan niat anda.
mungkin aku akan pegi.
tapi, itu mungkin adalah kali terakhir kita akan bersahabat.

moralnya, jangan terjebak dengan MLM.

:)

sekian.

diam!

.:END:.

~oh, please!~

5 kOmentar:

Bit Zamri said...

hahahah
betol22!
join geng kak put3..
saya pun xsuka MLM..! yeeaaahh~

arbivirus 3288 said...

betol weh.ayah aku pantang betol ade org ajak MLM nie. kalo aku citer kat ayah aku..ade org itu ajak MLM.. ayah aku jawab..
" ayah mampu lagi tanggung kau orang semua.duit tu haram datang ntah dari mana"
seseuatu duit tu...kena dtg hasil dari usaha titik peluh kita..bukan dtg dengan cara sembunyi. okeh. NO MLM

~miszirdawaty~ said...

zarifah: jom2 menci sama2 eh,
:)

arbvirus 3288: haha, 2la psl, org2 yg tejebak xreti nk tobat,
pas2 bwk kita lak join,
skt jiwa bila org th mmbe sindri,
:)

Uruchimaru @ kf said...

tapi klu sek itu baek..boli kaya bha join MLM ni...

~miszirdawaty~ said...

kf: haha, if xkaya? naya kan,
:)

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey