Tuesday, December 7, 2010

~Harga Tiket Wayang~

erm, keyword ini paling pemes tuk blog aku.
untuk kemudahan semua orang, aku list harga tiket wayang bagi cinema kat kota kinabalu sahaja.
:)

GSC ataupun Golden Screen Cinemas yg terletak di Suria Sabah dan 1Borneo.
isnin - jumaat : student price = RM6.
sabtu, ahad dan cuti umum : student price = harga biasa tiket wayang itu.

bagi mereka2 yg telah bekerja dan yg tidak mempunyai kad pelajar, harga tiket bergantung kepada sesuatu movie itu.
kebiasaannya movie melayu, RM 8 or 9.
tapi xpenah exceed RM10.

movie english RM 9, 10 lah.

untuk movie 3D, harga tiket adalah RM15.
student price aku xberapa pasti.
nanti aku buat eksperimen eh.

Growball Cinemax yg terletak di Centre Point.
harga tiket pelajar SETIAP hari adalah RM5.
Tiket biasa beharga RM7.
TIket movie yg hOt dan baru keluar mungkin RM8.

bagi movie 3D aku xpasti.
sebab benda nih baru lagi.
nanti aku bereksperimen k.
:)

tiket utk mOvie day adalah RM6 utk semua pawagam kecuali Growball RM5.
:)

bagi cinema yg terletak di megalong dan cathay aku xberapa pasti lah.
kurang pasti.
tapi, macam sama ja rate ngan GSC.
:)
sekian.

diam!

.:END:.

~oh, rajen hapdate!~

4 kOmentar:

Uruchimaru @ kf said...

boleh review ticket dlm on9 kan?

farhana said...

Mak aihhhh..
Gila murah.
Selalu harga kat Sabah n Sarawak, mahal2.
Wayang murah pulak.

~miszirdawaty~ said...

kf: ntah la, org2 tuh suka jgn gugel n jmp blog i,
haha~

paan: well, sabah xde duti hiburan,
:)

HANAFI SUKI said...

brapa harga bowling kat CP time weekend?

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey