Saturday, January 23, 2010

~berfikir~

tengah berfikir.
bagaimana mO gtaw kawan ini.
tentang keperitan yg terpaksa aku lalui.
setiap kali aku hint, dia tidak perasan.
mau cakap terus terang, sangat lah risau.
kerana dia akan terasa.

masih berfikir.
bagaiman harus aku lakukan.
mau cakap, salah.
tidak cakap, badan aku yg binasa.
haih~

m.a.l.a.s

sekian.

diam!

.:END:.

~aku mmg pemalas~

Friday, January 22, 2010

~mOvie~

telah tengOk 2mOvie.
tapi, malas sungguh mO review.
hanya kerana kepenatan yg melampau setiap hari.
haih.

generally, d spy next dOor= agak beh.
tidak membazir duit menOntonnya.

tOoth fairy= tidak terlalu beh.
if kOrg syg wet, xpyh la tgk.
tggu ja Org upload dlm tenet nh. haha~

sekian.

diam!

.:END:.

~aku tidak dapat mencarimu~

Wednesday, January 13, 2010

~u.n.d.e.r.s.t.a.n.d~

Oh ain, aku da paham.
sangat2 paham statement kO.
skg, aku xnk la wat serangan balas ke hape.
budak xckOp umO mmg sgt tidak matured.
akan aku tunggu serangan balas akibat statement di atas.
haha.

nak menyamar pOn kantOi.
inikan pula melihat2 blog ku yg dia ckp perasan bagOs ini.
sepa suh tengOk.
mmg palui~

penat gelak time tengah2 malam nih.
heh.

wait n see.

sekian.

diam!

.:END:.

~c.e.r.a.m.a.h~

~insOmnia ku kembali~

susah mahu tidO.
kOnpOm time ceramah ngtk sungguh.
harap2 lecturer tuh bkn cm pg td.
sumpah ngtk gila!
setan da bnyk begayut kt mata aku.
haha.

pagi2 bangun awal.
pas2, g amek org.
then, g ceramah tuh sama2.
pas2, makan.
ceramah.
makan.
ceramah.
makan.
hantar org balik.
aku balik umah.
ini rutin setiap hari.

bertahan wahai diri.
tinggal 3ari lagi.
haih.

kaitan dengan tajOk?
tiada.
haha.

sekian.

diam!

.:END:.

~sangat tidak dapat tidO~

Saturday, January 9, 2010

~9 nyawa~


nOvel: 9 nyawa.
penulis: ramlee awang murshid.
sinOpsis: sila baca sini <<<__>>>

aku sangat suka nOvel ini.
sebab aku suka penulisnya.
agak thrill la.
walaupOn jalan cerita bOleh di agak.
haha.

intan suryani diperbodohkan oleh suami sendiri.
tapi, aku xfaham keperluan watak dr karen.
adakah untuk membuatkan khairil nampak lebih jahat.
hanya ram yg tahu.
lalala~

si buta hakim mempunyai kuasa mistik.
alangkah tidak indahnya hidOp begitu.
diganggu suara2 yg menyeramkan.
if aku dpt anugerah mcm th, mau menangis tiap2 malam.
dgr bunyi bising sket time tgh malam pOn da takot.

dendam memang boleh membuatkan manusia berubah.
seperti watak ibu intan[aku lupa nm dia]
dendam terhadap suami sendiri membuatkan dia menjadi psiko.
ish2.

watak david chu membuatkan aku lebih insaf. [wink2]
malas mO cita.
sila baca.

apa2 pOn, aku blom mO tutOp blog.
tunggu la nanti,

nOw mO cOncentrate study.
lalala~

sekian.

diam!

~siapa mau pinjam nOvel nih?~

Friday, January 8, 2010

~c.L.o.s.e.d~

terasa seperti mahu tutup blog.
tiada nafsu mO update cm dOlu2.
wat entri sket, kena stalk.
kena kutuk.
kena apa2 ja la. [statement di atas ditujukan kpd semua. haha]

mau solat istikharah la.
haha.
buduh.
benda kecik pOn xdpt wt keputusan.

tunggu.
keputusan akan diberitahu kemudian.
muahaha.

otak sewel.

sekian.

diam!

~terasa tidak mahu study~

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey