Sunday, March 13, 2011

~Restoran Getaran Jiwa~

aku pernah share story pasal restoran ni, kat entri nih.
semua yg aku tulis AGAK baik2 kot.

mari dgr cerita pasal restoran ini lagi.
bukan aku mo lingkupkan perniagaan mereka.
just mau mereka improve servis.

malam selepas tengok merong, aku lapar.
pergilah makan nasi berbanding makanan ruji aku, McD.
singgah restoran getaran jiwa.

pelayan dia punya sopan promote Nasi Lalapan P.Ramlee and Saloma.
Price nasi nih, RM10.
org tu cakap sedap.
aku percaya dan order.

tunggu punya tunggu, order sampai.
di bawah ini adalah pic makanan aku dan bu jah,



aku senang hati sebab food nampak menyelerakan.

aku makan.
dan makan.
dan makan.
lalu terasa benda yang kurang enak.
terasa seperti darah ayam.
not fully cooked ayam tuh.
and the worse thing, pencahayaan gelap di meja aku.

maybe mereka mahu memberikan suasana romantik.
but, dem them!
bagi makanan kurang masak kat aku,
mo komplen, banyak sangat kes2 kat luar aku dgr yang chef akan ludah makanan tuh dan serve pada pelanggan.
aku xmo amek risk.

korang xpercya?
sila tengok pic dibawah.
zoom cantek untuk korang.



kesimpulannya, aku akan BANNED restoran ini.
sila perbaiki servis anda.

harga mahal, makanan xmasak.

sekian.

diam!

.:END:.

~ini pendapat aku~

0 kOmentar:

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey