Thursday, May 19, 2011

~Nur Kasih The Movie~

tempat: GSC, 1B.
tarikh: 19mei 2011
harga tiket: RM8

baca timeline kat twitter, semua orang puji melambung NKTM.
aku dengan harapan yg tinggi go watch NKTM.
sedia tisu la kunun2 nya sebab org ckp melelh muvie nh.
haha!

as usual, cerita melayu buhsan utk aku.
LBS d best muvie ever.
haha!

sila tengok muvie nih utk tahu lebih lanjut.

yang penting ada org mati.
bukan watak sampingan mati.
haha!
:)

sowei peminat NKTM.
cerita nih damn bored.
:p

sekian.

diam!

.:END:.

~buhsan oooo!~

6 kOmentar:

Rinah said...

aq dah dapat agak siapa yang mati ;)

tapi y ah dia mati?

nanti tunggu dvd dia keluar baru beli.

better tengok pirate kan..

~miszirdawaty~ said...

cik rinah: siapa kunu d agak mati th? :)

zaza zatti said...

laa. yeke. klo ko ckp lbs bg ko lg ok, erm..
ak lbs pon bg ak bese2 jer, ni klo nktm lg bwh dr tu, mmg ak xmau la tgk kt wyg crite ni. haha

~miszirdawaty~ said...

zatti: tggu astro first je, :)

Uchi kay-f @hmad said...

oh nur kasih iyer..yg kat drama pun tak minat inikan movie...

~miszirdawaty~ said...

kf: yeah, mybe sbb saya pn xminat sgt with drama dia, :p

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey