Tuesday, May 3, 2011

~Warung Puteri~

terletak di Likas.
berdekatan dengan Servay Likas.
bangunan paling hadapan.
maybe nama building tuh, Plaza Juta Likas.

Nama restoran: Warung Puteri.

aku pergi bersama kakak n baby Mya.
pelayan tu ok lah kot.
if mata korg xtenung orang macam aku pernah buat dosa kat korg, lagi ok aku rasa layanan time tu.

choice of food n drinks, sangat bangat.
roti Tuah Baker pon boleh dapat kat sini.

but, aku rasa harga drinks kat sini mahal sangat.
Kit Chai Ping @ Air Asam Boi sejuk = RM2.30.
Carrot Juice = RM3.00.

Tapi, Pau korg memang murah, rm1.50.
haha!

As for the food taste, need to improve a lots!
aku lapar, so makanan yg rasa xsedap membuatkan aku makan dengan perasaan hampa.
:(

so, sila lah rasa makanan di sini untuk mengetahui lebih lanjut.
aku akan pergi lagi.
tapi, xtaw bila.
mahu tahu improve ka blom tpt ni.
:)




sekian.

diam!

.:END:.

~peluang menjadi obes tinggi!~

0 kOmentar:

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey