Friday, July 15, 2011

~Tolong Awek Aku Pontianak~

tempat: GSC One Utama.

movie ini best.
tapi, mesti dalam masa 2minggu, boleh subscribe kat Astro First.
dan subscribe kat situ hanya mengkayakan Astro.
so, dengan itu aku galakkan korg pergi cinema tengok.
haha!
:)

mengisahkan tentang Bob (Zahiril Adzim) yang sangat2 innocent.
tidak pernah marah akan bosnya yg hampeh, gF yg queen control dan menanggung hidup kawannya yg malas kerja.
dipendekkan cerita, Bob putus dgn gF, Ina (Faezah Elai) dan pindah rumah bersama sahabat baiknya, Pian ke apartment puaka.
Hidup dengan 2orang pontianak, Maya (Sazzy Falak) dan Liyana (Liyana Jasmay).
pendek2 lagi cerita, jatuh cinta, dan happy ending.

aku xmo cerita semua, nanti hilang keseronokan menontonnya.
yang penting, cerita ini worth to watch la.
komedi romantik.
bukan bikin takut pon.

kesimpulannya, bawa lah anak bini ke panggung.
tapi, jangan bawa baby, nanti menangis xberhenti.
juga, couple2 kat luar sana, janganlah jadikan Cinema tmpt melampiaskan nafsu.
:)

sekian.

diam!

.:END:.

~seronok~

3 kOmentar:

farhana said...

Ada jugak baca review yg ckp xbest...
Tp, semua tu pon bergantung pada individu jugak =D

merahitujambu said...

sy dh tgok..lawak sgtkan..heee

~miszirdawaty~ said...

paan: haha! kan2, depends on individu kan, :)
erm, sila2 menontonnya, :)

cikmerahitujambu: haha! kan2, sgt2 lawak, i suka, :)

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey