Friday, August 19, 2011

~blank~

fill in the blank.

sorry sebab lama xupdate.
aku taw blog xpemes nih teda visitor tetap pon.
sebab tiada apa yg menarik tentang hidup aku.

anyway, aku mengalami ribut taufan dalam hidup.
dunno wat to do.
dunno how to act.
dunno wat to think.
conc, aku xtaw apa maw jadi dengan hidup.

maybe, i shud start a fresh new life.
delete semua memori dulu.
make a new memory.

and, sorry untuk org2 yang menyayangi aku.
aku xdapat fulfill apa yg mereka mahukan.
sebab utama, hidup aku macam tiada hala tuju yang betul.
bukan tiada, tapi aku xmaw ikut path yg mula2 aku pilih.

sumpah, now mmg terlalu lambat maw sedar.
if aku sedar awal2, semua nih xkan terjadi.

aku minta maaf sangat2.
aku xmenipu di sini.

aku akan isi form.
hantar form.
isi form lain.
hantar form lain.

aku xtaw macam mana maw cakap direct.
sebab aku xberapa kuat utk face benda nih.
ok, aku mmg loser.

sekian.

diam!

.:END:.

~aku rasa bersalah dan minta maaf lagi sekali~


1 kOmentar:

ainShahajar said...

rilek2.. kadang2 biasa la kot. tak tahu mana tujuan.. kadang macam aku ni buang masa je lahhh..

maybe waktu2 lengang macam ni Dia nak ko selam ilmu2 yg lain kot.. astronomi ke, kait2 ke, memasak ke, kan.. kang dah kerja takde masa dah nak belaja menda2 lain

sabar2

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey