Friday, October 14, 2011

~Klip 3GP~

wehoo!
aku maw buat klip 3GP sendiri.
haha!

ok, back into the title.
aku tengok movie yg sumpah bodoh itu.
itulah tajuknya.

sorry mimie, ur acting bida.
zahiril adzim, as usual hensem.
dan aku baru sedar, sabhi sadhi yg bawa watak boyfee sandra time tengok teaser kat tv.

cerita nih about 3gp clip yg melambak dekat internet tu.
dat sex 3gp.
then, sorg jutawan siber mengaut keuntungan dengan klip2 yg diupload to website yg dia manage.
gigolo kl black mail sorg executive.
kaki skodeng upload vid2 skodeng dan jual pada penjual dvd lucah.
abg rogol adik, bunuh adik n boyfee.
sedikit cerita hantu, 3 pompuan maw p clubbing terjumpa hantu dekat jalan.
dan aku masih fikir, siapa sebenarnya hantu itu.
tapi, ending, jutawan mati.

ayat yg masih terngiang2 dalam kepala aku,
"Kenapa aku bunuh Eddie, sebab dia yang menyebabkan ramai mangsa seperti aku (Maya)"
ayat tuh maya yg cakap.
tapi yg bengapnya, siapa suruh buat 3gp.
if tiada org rakam, tiada mangsa rite?
so, disitu aku terasa kemerepekannya.
haha!

star?
xsanggup maw bagi ok.
sorry lah condemn cerita ni.
but, aku just express apa aku rasa sepanjang muvie ni.
lepas nih maw try buat 3gp.
ok, kidding.
:)

dan,jangan bawa anak tengok movie ni.
rosak akhlak.

tadi pun, hanya 11 orang yg tengok.
kesian.
midnight movie.
+ve, org xtgk cerita melayu tengah malam.

oleh itu, buat pilihan yg bijak, real steel or 3gp.
:)

sekian.

diam!

.:END:.

~aku benci 3gp~
ini updated post. :)

2 kOmentar:

joegrimjow said...

real steel best

~miszirdawaty~ said...

encek joegrimjow: yeke? bakal ditonton! :)

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey