Tuesday, October 18, 2011

~Real Steel~

aku minat movie english.
so, movie ni best.

movie nih tentang robot2.
mula2 aku ingat cerita ni around 2010.
rupa2nya, 2020.
kunun2 nya masa depan lah.
sebab banyak robot2 diguna untuk ganti tinju btw manusia.
:p

dipendekkan cerita, Charlie kena jaga anak dia Max setelah kematian bekas gF dia aka mum Max.
tapi, dia minta payment 100k gara2 mak cik Max, Debra yg maw jaga Max sgt2 demi membeli Robot berlawan.
time konflik2 anak-bapa, Max jumpa Atom, robot G2 yg terdampar di tempat buang sampah.

Max n Charlie train robot tu sampai ia terer dan tidak dipandang remeh.
Atom kalah kepada Zeus, undefeated robot gara2 Farra Lorenza guna pengaruh.
match terakhir itu yg seronok ditonton.

walaubagaimanapun, cerita ini terlalu banyak dipotong ketika aku tonton.
awal2 pusingan p1 Zeus vs Atom, dipotong.
benci.

bintang2 kehidupan?
haha!
aku mmg suka!
so, 5 fr 5 lah.
wee~

oleh itu, sila bawa anak2 tengok.
tapi, jangan suruh mereka tiru.
:)

sekian.

diam!

.:END:.

~sakit tekak~

1 kOmentar:

farhana said...

Hamboiiii........5/5..
kena tgk ni =)

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey