Saturday, October 15, 2011

~Twitter oh Twitter~

adakah korg tahu, bandar kota kinabalu ada twitter?
i noe xlogik la bandar yg menulis n menjawab kan.
ada person behind that twitter acc.
nad dia xkena bayar pun untuk membuat akaun itu.

kalau korg pergi kk and sesat or maw cari tpt makan, cari hotel, ask the handler ja.
lupa mention that twitter acc.
search for @KKCity and follow it.
sangat membantu.

if mahu tahu pasal pakej travel around sabah pulaa, follow @BorneoTours.
traffic di kota kinabalu, @KKTraffic.
info tentang sabah, @SabahInfo.
dan yg sudah buat apps utk iphone, @My_sabah.

penyampai radio utk suriafm sabah, hitzkk pon ada.
just google, korg boleh jumpa lah.
:)

oleh itu, jom follow memfollow.
ok, bahasa yg hancur disitu.
kalau maw follow aku, sila search ikut suka korg.
haha!
:)

sekian.

diam!

.:END:.

~basi!~

2 kOmentar:

farhana said...

Idea yg baik bila nk bercuti ke Sabah nanti =)

Fh, nasib baik i dah follow , kalau x susah jugak nak search nama apa nnti. hahaha

~miszirdawaty~ said...

cik paan: haha! banyak twitter yg boleh membantu kita, :)

erm, nasib baik ye, nak remove awak lah.
haha! kidding! :)

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey