Wednesday, August 24, 2011

~230811~

€lately, my blog kinda bored rite?
enuf said, its totally bored n dull.
no cheerful entry like those in d back days.

aiseh, apa macam bida btol english aku tuh.
haha!
ignore it.

apa2 pun, mmg aku akui blog sudah kekurangan info menarik.
aku jarang tengok muvie.
jarang keluar makan.
jarang melakukan aktiviti menarik.
akibat stress dalaman yg merunsingkan empunya diri.
:)

oleh itu, follower yg tersayang, sabar dengan kerenah aku ok.
maybe, ill update if aku ada sedikit aktiviti.

btw, zookeeper awesome!
wpn plot agak boring, tapi haiwan2 tuh so adorable.
nantilah tulis sinopsis, bila dpt skrin besar.
sakit tgn type guna bb.

sekian.

diam!

.:end:.

Friday, August 19, 2011

~Corner's Burger~

entri ini tentang burger.
bukan burger mcD.
bukan burger KFC.
mahupun burger2 Fast Food chain yg lain.

Corner's Burger hanyalah sebuah gerai burger.
terletak di Putatan.
dan untuk pengetahuan korg, tempat ini sangat jauh dari rumah aku.
dan aku sanggup pergi hampir setiap malam.

sebab utama aku suka burger dekat sini ialah murah dan sedap.
kedudukan tepat gerai nih sebaris Golden City supermarket Putatan.
bersebelahan dengan Giant Putatan.
berhampiran dengan kedai makan.
if korg masih xtaw, sila tweet aku atau msg ja d hp.
haha!

harga untuk burger biasa, RM2.80.
burger special iaitu ayam dibalut telur bernilai, RM3.30.
burger special + cheese, RM4.30.
burger double+cheese, RM5.30.
banjo, rm2.30.
harga burger double special, aku lupa. :p

dan satu sebab lagi aku suka burger nih kerana cara penyediaan yang TERLALU RAPI.
sayur dipotong halus.
cara packaging dat better than mcD.
telur yg tidak terlalu tebal dan nipis.
sayur yg fresh.
dan pembuatnya PEMBERSIH.
:)

ok lah, xpayah puji lebih2 sangat.
sila tengok picca di bawah.
yang nih ja aku jumpa dalam memori hp.
:)



sekian.

diam!

.:END:.

~lapar burger abg RApi~

~blank~

fill in the blank.

sorry sebab lama xupdate.
aku taw blog xpemes nih teda visitor tetap pon.
sebab tiada apa yg menarik tentang hidup aku.

anyway, aku mengalami ribut taufan dalam hidup.
dunno wat to do.
dunno how to act.
dunno wat to think.
conc, aku xtaw apa maw jadi dengan hidup.

maybe, i shud start a fresh new life.
delete semua memori dulu.
make a new memory.

and, sorry untuk org2 yang menyayangi aku.
aku xdapat fulfill apa yg mereka mahukan.
sebab utama, hidup aku macam tiada hala tuju yang betul.
bukan tiada, tapi aku xmaw ikut path yg mula2 aku pilih.

sumpah, now mmg terlalu lambat maw sedar.
if aku sedar awal2, semua nih xkan terjadi.

aku minta maaf sangat2.
aku xmenipu di sini.

aku akan isi form.
hantar form.
isi form lain.
hantar form lain.

aku xtaw macam mana maw cakap direct.
sebab aku xberapa kuat utk face benda nih.
ok, aku mmg loser.

sekian.

diam!

.:END:.

~aku rasa bersalah dan minta maaf lagi sekali~


Wednesday, August 3, 2011

~tiket KTM dan Bas~

tiket kereta api tanah melayu (ktm) ke pantai timur pada 26-29 ogos 2011 habis dijual.

tiket bas pula boleh dibeli secara dalam talian, e-ticketing.my
ini utk mengelakkan kesesakan di kaunter bas dan ulat tiket.
:)

dan tiket flight masih dijual oleh semua syarikat penerbangan.
yang berbaloi dan murah is fireflyz.
airasia sgt bnyk kos.
sikit2 mesti bayar.
beg, makan, infront man kt dpn tpt boarding yg kerek.

krng pahala puasa.

sekian.

diam!

.:end:.

Tuesday, August 2, 2011

~sedih~

ini entri sedih.
tolong sedekahkan al-fatihah untuk arwah pak cik aku yg bru meninggal awal pagi ni.
terima kasih.

sekian.

diam!

.:end:.

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey