Monday, February 20, 2012

~Ghost Rider 2~

movie yang terbaru di pasaran.
mungkin lah.
aku kurang pasti.
tapi, ini adalah movie yang kami tertengok.
ekceli adik kesayangan maw tengok cerita melayu.
tapi, hall penuh.
haha.

movie ni kesinambungan ghost rider dulu.
eceh!
kali ni cerita mengisahkan tentang Johnny Blaze, si penunggang hantu berapi yg terpaksa mencari dan menjaga Danny.
Budak tu jadi buruan sebab dia istimewa buat kedua-dua pihak yg jahat dan baik.
selepas banyak rintangan, Danny selamat dari si baik dan si jahat.

movie ni ada lutchu, serius, boring, dan adventure sket.
ending nya, Danny bersama dgn mama dia, Nadya.
Johnny jadi hantu eh silap, jadi malaikat yg baik.
:)

untuk bintang pula, cerita ni hanya mampu diberikan 3 fr 5.
banyak part bosan.
ada ala2 cerita melayu ni.
*kejam*

tapi, aku galakkan korg p tengok sebagai hiburan di hujung minggu.
dan kanak2 tidak digalakkan meniru aksi2 di dalam movie ni.
bahaya tu main senjata.

sekian.

diam!

.:END:.

~ohmai!

3 kOmentar:

joegrimjow said...

sangat tidak best
pergi tengok smlm

bagi 0.5 star je

fizafantagirO said...

tercari-cari jugak blogger yg buat review movie nih . ermm bila dah baca .. tak jadi la nak tgk :p

~miszirdawaty~ said...

encek joegrimjow: xbest kan?
haih.
sedih tgk movie english macam ni.

cik fizafantagiro: xpayah la tengok. membazir. -_-

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey