Thursday, March 15, 2012

~John Carter~

ini bukan cerita tentang pak cik john dekat mana2 bahagian dalam dunia ni.
ini tajuk movie.
anda pernah dengar?
John Carter movie yg sudah seminggu di cinema.

movie ni totally pasal si John Carter.
how he went to Mars make his history there, back home in Virginia and got a lots of gold.
a cave full of Gold?
ending? 
kamu semua patut tengok movie ni di cinema utk taw ending nya.
haha.

movie ni penuh dgn aksi yg menyeronokkan.
lucu, sedih, kekeluargaan dan macam2 lagi.
dan ya, cerita ni ada unsur2 ketuhanan sedikit like Iss, Thern dan lautan2 tu.
but, itu tidak menganggu aku untuk enjoy cerita ni.
if u hve strong faith towards Islam, tiada apa2 boleh mengugatnya.
kan?
:)

 part aku rasa macam maw nanges sket, bila Carter teringat family nya.
rupa2nya sebab dia xmaw berlawan for tentera coz dia terlambat balik.
terlambat utk menyelamatkan family sendiri.
kalau tiada org kiri kanan, confirm mengalir air mata oh.

twinkle2 little star for this movie, 3 from 5.
yah, cerita ni BETTER than Act of Valor.
haha!


sekian.

diam!

.:END:.

~aku sayang kawan-kawan~


0 kOmentar:

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey