Monday, March 26, 2012

~One For The Money~

ini tajuk movie.
ini bukan entri pasal scam MLM or cara mendapatkan duit secara mudah.
haha.
lawak xlawak.

ceritanya bermula apabila Stephanie Plum menjadi semakin miskin akibat hutang dan tiada pekerjaan tetap.
dia mengambil keputusan untuk memberkas orang yang lari dari bail.
dipendekkan cerita, Stephanie maw memberkas Joe Morelli kerana ada kisah silam antara mereka.
pendekkan lagi, dorg terlibat dengan penjahat yang sama.
ending nya, Stephanie berjaya dapatkan 50k sebab tolong tangkap Joe.
haha.

untuk mendapatkan cerita yang lebih spesifik, sila tonton cerita ini.
aku bukan maksudkan di cinema, donlod lah.
or korg tunggu kuar d HBO. 
aku xsyorkan tgk d cinema sbb cerita ni banyak part bosan.
yang best pun sikit ja.

bintang?
ah, half pon xboleh bagi ba ni.
so, kira aku bias dgn cerita melayu, 2 from 5 tu ok kan?
haha!

sekian.

diam!

.:END:.

~stalker terhebat kamu!~

0 kOmentar:

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey