Tuesday, May 8, 2012

~090512~

apa yg perlu dilakukan ketika terserempak dengan ex boyfee.
no 1 : tegur, sembang kejap dan blah.
no 2 : senyum, lambai dan blah.
no 3 : buat2 xnampak dan terus mengelak serta blah dari lokasi.

cara di atas apa yg aku pernah buat.
eh, aku ada ex boyfee juga.
ingat xlaku ka ni?
haha.

cara p1 dan ke2 sudah dilakukan ke atas ex p1.
dia kan senior adik2, so maw xmaw terpaksa tegur.
dan aku tengok dia bahagia sudah dengan hidup dia.
well done bro!
sudah ku ckp, life must go on. dont think abt me too much. am the bad gurl rite? :)

cara ke2 dan ke3 telah diaplikasikan ke atas ex yg ke2.
dan  cara ke3 recently aku buat.
erm, last 3days kot.
ternampak dia tengah elok sembang dgn kawan depan kbox, dan aku terus jalan laju.
ke2 selalu sangat dia kena. 
siapa suruh dia suka lepak dan duduk di corner itu buat kerja.
terpaksa senyum oi! 
nanti dicakap sombong.
dan for him, hidup perlu diteruskan juga. sudahnya, aku mmg seorang yg jahat kan?
:)

oh, 2 ja ka x boyfee?
loser!
dan crush yg dulu aku suka tuh, hilang.
aiseh.
bukan jodoh. 
*phew*

aku xkisah kena label jahat.
sebab aku taw di mana silapnya.
sebab aku jahat, dorang baik.
tidak sesuai kan kita?
fuyoh! ayat ka lagi.

hidup aku pathethic.
mungkin balasan sebab jadi jahat, ok, doa my exes termakbul.
dan, aku mengharapkan yg terbaik untuk kamu.


dan, since clash dgn ke2 tu, aku tidak bercinta.
eh, geli plak ayat tu. 
seriously, i dnt believe anymore in love.
love can hurts u more if u involved deeply in it.
ah, grammatical error. dem.

minta maaf jika aku macam bersikap tarik tali.
sebab this is the new me.
aku bukan xsuka cinta, aku xboleh rasa cinta tu manis.
auch. geli weyh.

aku tidak akan memberikan harapan pada sesiapa.
bear with me or leave me.
its simple.
this is me.

dan.

sebelum aku muntah tengok entri sendiri.
marilah kita berdiam diri.
haha.

sekian.

diam!

.:END:.

~senyum!~


0 kOmentar:

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey