Wednesday, May 2, 2012

~20512~

rajin pula maw hapdate belog.
ekceli aku xdpt tidur.
gara2 tidur melampau sebab blackout tgh hari tadi.

dan mesti lah ada yg berfikir, hebat perempuan ni panas2 pun boleh tidur.
solution senang, buka tingakp seluas2 nya.
pintu seluas2nya, dan berderu2 lah angin masuk ke dalam rumah.
eh, aku tidur di ruang tamu.
oleh itu, xla kepanasan.

ekceli, aku xtaw kenapa cerita blackout ni.
haha.

baca TL twitter, bnyk condemn SESB.
sebab utama, dua hari sudah kebanyakkan rakyat sabah 'Earth Hour'.
eh, bukannya sejam.
1st day, kt rumah aku almost 10hours.
2nd day, almost 5 hours kot.
see, penjimatan elektrik yang berbaloi2.
:)

punca utama tiada elektrik, pencawang terbakar.
2nd day, SESB perbaiki wayar pula.
ayat +ve dad tadi, dorg kasi off tu letrik.
xkan maw suruh org kerja kena on, mati la tukang kasi baik tu.
terus cool down, xjadi marah.
haha.

dengan ini, aku berharap aku jadi seorang yang penyabar.
eh!

malas maw merepek.

kinda irritated when some1 always critics the way am wrote my blog.
just Alt + Del when u find my site k?
jangan buat sakit hati plus bikin aku memaki.
*burukperangai*

tunggu masa, aku tutup blog.
baru puas hati agaknya.
:)

sekian.

diam!

.:END:.

~tengok tv~

4 kOmentar:

Rinah said...

jangan jangan kau tutup blogmu
nanti tiada bahan bacaan aku
aku suka baca reviewmu tentang movie

;)

~miszirdawaty~ said...

Rinah: menangis aku baca komenmu ni,
ada peminat setia, haha!
terima kasih! :)

mr.Runjai said...

tu la.. jgn ttup blog mu... best bah bca review psl movie... tpi mcm lama da ko tk review psl movie ni.. hihihi

~miszirdawaty~ said...

diam2, -_-

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey