Monday, May 7, 2012

~Avengers~

malas review boleh?
tengok la kalau suka.
haha.

cerita sinopsis pun malas.
mesti berlambak sudah blog cerita benda ni.
sebab cerita ni 2minggu dekat cinema da.

jadi, aku maw buat kesimpulan ja.
aku suka tengok Captain Amerika sebab dia oldskool dan rambut nya nampak hensem.
meyampah dgn Iron Man yg tetap dgn sikap berlagak.
Hawk yg ensem dgn bidikan yg tepat.
Natasha Romanoff, y u so pretty ah? maw cantik macam kau? [perasan]
Thor, kamu tetap awesome dengan tukul itu!
Hulk, kamu mmg si pemarah sejati yg berwarna Hijau!
ada lagi yg aku tertinggal?
oh, Fury mmg ai xsuka tengok lah.
:p

cerita ni memang seronok ditonton sehingga 2kali.
tapi, kalau sudah kali ke3, aku rasa tidak best.
sebab itu pengalaman tgk battleship sampai 3kali.
haha.

part paling aku suka tengok, time Hulk tumbuk muka Thor dan time dia belasah Loki.
awesome! 
siuk dapat belasah org yg kita xsuka.
ah, nampak sangat kau ganas.
eh.

bintang?
bah, aku mmg bias cerita english ni.
confirm bagi 4 from 5.
:)

sekian.

diam!

.:END:.

~hei! saya review movie! dan terima kasih hadiah!~

0 kOmentar:

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey