Monday, May 14, 2012

~Gone~

ini tajuk movie.
betul!
bukannya aku maw menghilangkan diri ke mana2.
aku masih di sini.
aiseh.

bermula cerita ini dengan Jill Conway yg mungkin agak psiko dgn kehidupan dia.
dia pernah diculik dan disumbatkan ke dalam lubang oleh penculik dan dimasukkan ke hospital mental gara2 tiada orang percaya ceritanya.
adik dia, Molly kena culik dan tiada siapa percaya.
dipendekkan cerita, dia bawa pistol dan soal semua orang yg berkaitan dan membunuh penjahat.
oh, tercerita pula.
haha.

cerita ni ala2 thriller.
kunun maw kasi takut2 lah.
dan aku memang takut sampai luka jari.
eh, itu tipu. 
:)

cerita ni boleh tahan.
sesuai untuk hiburan hujung minggu.
tapi, siapa yg ada sakit jantung, aku xgalakkan tengok.
takut heart attack dengar perempuan2 teriak xkena masa.
haha.

tapi cerita ini induce curiousity yg mendalam.
apa jadi lepas ni.
kenapa dia buat gitu.
macam mana jadi itu.
eceh.

bintang?
malas bagi lebih2 sebab cerita ni so so ja.
3 from 5 cukup.

oleh itu, kakak2 boleh bawa anak tengok cerita ni.
supaya mereka belajar mempertahankan diri.
terutama perempuan, tapi jangan bawa pistol.
bawa pepper spray cukup.
:)

sekian.

diam!

.:END:.

~oh my tekak!~

3 kOmentar:

Namin Majesticeast said...

ececehhhhh!!! bosan ceta ni tau.. GONE!!

farhana said...

I suka cerita yng tahap curiosity tinggi tapi bila ada part2 terkujat ni...maap la...hehe

~miszirdawaty~ said...

namin: eh! padahal suka! haha.

cik paan: ehem, sila tengok k. i rasa u boleh handle. aiseh! :)

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey