Monday, May 28, 2012

~Kedai Kopi Wan Wan~

ingat lagi entri aku pasal tom yam isi ikan.
tengok bawah ni.
dan jangan terliur.
haha.

sangat sedap oh!
ekceli kedai ni bukan kedia kopi yang kita biasa tengok tu.
nama ja kedai kopi, tapi ekceli restoran yang besar.

harga pun berpatutan.
sangat lah murah.
hanya rm5 semangkuk.
isi ikan yang banyak dan kuah tom yam yang pekat.
ok, aku yg berliur ni.
padahal baru ja makan.
haha.

hanya satu pesanan aku.
kalau maw makan sedap, kita kena sabar.
kedai famous, sedap dan ramai orang, kita tidak boleh expect dapat food in 10mins.
give them 20mins, mesti dapat punya.
:)


sekian.

diam!

.:END:.

~saya suka saya suka~

0 kOmentar:

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey