Sunday, May 27, 2012

~Men In Black 3~

movie MIB tidak pernah mengecewakan.
walaupun aku geli tengok makhluk asing dengan segala lendiran itu, aku tengok juga cerita ni.
apalah maksud tu?
deh.

sinopsis?
apa yg kamu expect from MIB? 
of course aliens!
haha.

kali ni, Ejen J mengembara ke masa silam untuk menyelamatkan Ejen K dari dibunuh oleh Boris.
kiranya dia maw membetulkan sejarah yg telah ditunggang langgangkan oleh Boris.
dan dia taw akhirnya kenapa Ejen K hire dia masuk MIB.
endingnya, semua orang happy.

maw taw lebih lanjut?
tengok sendiri di cinema.
ada orang kestaw cerita ni bosan.
but, for me siuk pon.
banyak kali juga aku ketawa dari tengok cerita Nongkrong, -ve laugh.

unsur geli part J bergaduh dgn ikan ganas yg besar tu.
part lutchu banyak lah.
ada juga part bosan sedikit2.
tapi, kira boleh ignore lah.

cerita ini sesuai untuk tontonan hujung minggu.
cuma kepada ibu2 mengandung, jangan lah tengok.
orang tua2 cakap kalau tengok benda2 pelik ni, muka anak macam tu.
sure korang xmaw anak serupa alien kan?
hihi.

bintang-bintang berkelipan untuk movie ni?
ehem.
aku sanggup bagi 4 from 5.
itu opinion aku, korang cnfrm lain.
dan korg mesti taw aku bias dgn cerita english.
:)

akhir kata dari aku, sila jangan expect lebih2 dari aku.
kalau sudah xdilayan tu, minta maaf.
bukan sebab aku ada someone else.
sumpah tiada.
tapi, aku mmg malas.
aku ni suka memfriendzone kan orang.
eh.

sekian.

diam!

.:END:.

~wan wan oh sedap!~

4 kOmentar:

farhana said...

Hari tu tgk MIB2 kat HBO. Trus tersuka!!! Tapi xde masa nak tgk MIB3...

Woot wooott!!! Ada peminat!!! =D

~miszirdawaty~ said...

paan: haha! sila tengok oi! :)
erh, peminat yg tidak diingini.
i nak crush tuh! maigad! gediknya ayat. haha.

Uchi kay-f @hmad said...

bah,kamu lagi bt ape skrg ni?

~miszirdawaty~ said...

kf: hihi, begini la hidup.
duduk2 di rumah seja. :p

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey