Saturday, May 26, 2012

~Nongkrong~


ini tajuk movie.
lakonan shaheizy sam.
hensem.
yes.
haha.

ekceli, lama sudah ditengok.
tapi lupa maw buat review.
sebab malas.
eh.

intro cerita ni lebih kurang intro ngangkung.
bosan oi.
cerita ni still tentang 3 sekawan yg gila main nombor dan berusaha minta nombor ekor dari bomoh2 yang ada.
mula2 bomoh siam.
then, bomoh indon.
lepas tu bomoh aku xpasti, india ka mix.
next, macam biasa insaf.

cerita ni sumpah bosan.
nasib baik ada watak ensem itu.
kebanyakan waktu time movie ni aku xhayati.
lagi sekali sebab bosan.

kalau kamu maw aku rate guna bintang, 1from 5 cukup lah.
eh.

komedi di dalam ni aku xfaham part mana yg perlu diketawakan.
bukan aku tiada sense of humor, tapi mmg xpatut lah gelak time2 ramai2 gelak tu.
lawak pasal bangunan tu da bosan dgr.
then, lawak pasal gaya cakap pon aku da bosan dgr.
lawak pasal kekurangan diri lagi menyampah aku maw dengar.

ok, sebelum aku membiaskan diri, cukuplah sampai sini.

sila tunggu hari raya, tengok movie ni kat astro.

sekian.

diam!

.:END:.

~ohmai!~

0 kOmentar:

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey