Tuesday, May 8, 2012

~Safe~

ini bukan cerita tentang langkah2 menyelamatkan diri dari penjenayah.
ini tajuk movie yah rakan2.
ok, lame.
boooo!

ekceli, aku tengok trailer time menunggu2 movie.
nampak best.
bila keluar pergi tengok.
ehem.

cerita pasal keselamatan.
bukan keselamatan jalan raya, eh! mungkin ada.
story begin dgn cerita Luke yg ikut some battle dan cerita pasal sorg chinese kid, Mei yg ada photogenic memory.
dipendekkan cerita, pada suatu ketika mereka bertemu dan Luke selamatkan Mei dari orang Rusia, China n polis korup.
selepas bergaduh, bertumbuk, bertembak, berbunuhan, mereka berdua selamat dari semua itu.
mematikan thrill maw tgk cerita ni kan?
haha.

part berlawan2 tu aku boleh terima lagi sebab not involve too much blood.
kalau bnyk sangat, menangis kali.

aku recommend juga cerita ni jadi hiburan di hujung minggu.
tapi, nasihat aku, jangan tiru aksi mereka.
terutama budak2 yg baru maw jadi dewasa tu.
nanti ada pula kes orang berbunuh sbb tiru cerita ni.
amik yg the good one ja.
yg buruk2 tinggalkan.
:)

eh, semenjak usia meningkat, rasa macam jadi mama2 pula buat entri.
membebel xsudah.
haha.

kesimpulannya, cerita ni boleh tahan.
tidaklah terlalu best, tapi tidak terlalu teruk.
jatuh jantung tengok hero hensem.
auch.
bintang, 3.5 from 5.
enuf.

sekian.

diam!

.:END:.

~soalan~

0 kOmentar:

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey