Wednesday, May 30, 2012

~Shadow's of Love~

tajuk entri mengada2 tu.
haha.

itu tajuk movie ah.
dan jangan silap.
itu bukan movie english.
movie cina.
aku pun xsangka boleh tengok movie cina di cinema setelah sekian lama.

cerita nya interesting.
tentang Kwon yang terpaksa menyelamatkan syarikat dgn menggunakan Qin Xin iaitu org yg menyerupai Paris untuk menyamar dan berlakon selama seminggu.
dalam tempoh itu, Qin Xin belajar macam mana untuk jadi Paris, seorang yg pandai menari, sombong dan bongkak serta bencikan bunga.
lama kelamaan dia jatuh cinta dgn Kwon.
dan ending dorg bersama.
eh.

terbagitaw ending pula.
haha.
apa2 pun cerita ni seronok.
especially cerita nenek Qin Xin tentang kisah cinta dia yg berbangsa Jepun dan hubbynya, seorang Cina.
:)

part bosan tu confirm la ada.
tapi kurang sikit dari cerita melayu.
eh, bias lagi.

dan bintang2 di angkasa untuk movie ni 3.5 from 5.
wehoo.
berbaloi untuk jadi tontonan hujung minggu.
:)

selamat aramaiti.
jangan pandu kereta laju.
jangan minum alkohol ketika memandu.
dan jangan mabuk ketika memandu dengan laju.
sekian.

diam!

.:END:.

~achum!~

0 kOmentar:

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey