Sunday, May 6, 2012

~wishlist!~

yay!
wishlist muncul lagi.
ehem, hei its 6th May.
birthday aku kan.
hihi.

untuk rujukan bersama, ini wishlist 2tahun lepas. 
dan ini wishlist tahun lepas.
wishlist tahun ni, sila baca yang di bawah.
:)

wishlist :

no 1 : bosan la cari boyfee. instead of a boyfee, i need a husband. haha. gila gatal perempuan ni. -_- penat oi cari boyfee xjumpa2. alang2, umur suda suku abad, tukar terus! :p
no 2 : iphone terbaru di pasaran ip4s. in your dream princessa. bersyukur ada bb. tapi, bb macam saitan. suka buat i merajuk. maw android sebijik boleh kah bakal suami? haha. gila again.
no 3 : aku sudah dapat lappy idaman kan? and sudah baca entri2 sedih sebelum ni? tidak sampai dua tahun, rosak. ok, kau ganas putri. guna la lappy zaman batu, ampas pun xjatuh. pinjam lappy orang seja la kan. harap baru, tunggu kaya. -_-
no 4 : yes! birthday Mya lagi 6 hari. dan celebration birthday aku tiada sebab itu. cucu diutamakan. *sedih oi!*
no 5 : life must go on. sorry kepada sesiapa yg terlibat. aku mmg fail. 
no 6 : agak2 minta sebijik kereta buat hantaran boleh? haha. kalau anak raja ko kawen boleh la woi. haih. biarlah, syukur seja ada kereta tu. tunggu kaya. ohmai. :|
no 7 : ehem. ini part susah. bila GBS reU, aku tiada. sedih. dan bila geng doyan jumpa kt majlis kahwin, aku tiada. latest, kahwin Yana. xdapat pergi juga. uwaaaaaaa.. dan harap2 bakal suami bawa jalan p kL jumpa kawan. ok, sila mimpi lagi. :)
no 8 : sentiasa mengharapkan yang terbaik untuk diri sendiri dan keluarga. :)
no 9 : Mya sudah pandai berjalan, berleter, mencubit dan etc. dan kami mmg berjalan bersama2 dan bergaduh bersama2. wee. i <3 Mya.
no 10 : sentiasa mengharapkan perjalanan hidup yang terbaik. wah.
no 11 : maw anak buah baru boleh kakak dan abangku? haha.

eh, panjang sudah ni list.
taun depan tambah sampai 20.
ka shortlisted lagi?
:)

sekian.

diam!

.:END:.

~sedih oi!~



2 kOmentar:

Nani Radzuan said...

eppy birthday put =)
mintak suami lg elok dr mintak boyfriend.huhu
bagus2!

~miszirdawaty~ said...

nani: Terima kasih darling!
:)
<3

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey