Sunday, June 3, 2012

~Snow White and The Huntsman~

ini cerita snow white.
the famous snow white fairytale.

kamu perasan kah too much snow white this year?
and i feel this snow white bored.
sumpah bosan.
ok, itu pendapat aku.

seperti cerita snow white yang kita tahu, ini adalah cerita yang lebih kurang sama.
ada sedikit perubahan yang dilakukan dalam movie ni.
contohnya, sebab bapa snow white mati.
plus, bagaimana kerajaan snow white hancur.
dan muncul watak adik kepada Ravenna iaitu Finn.

eh, tapi tajuk nya berbeza kan.
so ada watak pemburu.
pemburu ni ditugaskan untuk memburu Snow White di dalam Rimba gelap dan akhirnya tidak sampai hati serahkan kepada orang jahat.

endingnya, semua gembira.
good enuf kan.

sekali lagi, aku maw menyatakan bagi aku movie ni bosan.
too much talking and less action.
setakat script 'Mirror,mirror on the wall, who's the fairest of them all" tu dah bosan.
dalam Mirror Mirror pun ada script tu.
eh.

penat aku bersemangat untuk tengok first day.
dan hasilnya tidak memuaskan.
adalah juga part buat aku ketawa.
part dengan dwarf tu.
seronok.

kesimpulannya, xpayah berebut masuk hall.
dan tidak payah berebut tengok di cinema.
tunggu2 lah bila cinema xfull house.
:)

bintang?
erm, 2 from 5 for me.
sorry.

sekian.

diam!

.:END:.

~malas maw kisah oi!~ 

0 kOmentar:

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey