Sunday, June 17, 2012

~Warung Padang Jawa~

di sini aku maw share picca lagi.
aku pernah buat entri pasal restoran ni di sini.
<<<sini>>>

itu entri tahun lepas.
wah.

harga nasi ayam penyet still sama, rm5.50.

sambal still macam dulu.
pedas.
tapi, kurang sudah la.
xmacam awal2 dulu.

servis pula semakin laju.
sebab pekerja ramai.
tidak lah kena tunggu sampai 30min ke atas.
wehoo.

oleh itu, sila enjoy picca ni.
jangan tumpah kan apa2 ok.
:)



sekian.

diam!

.:END:.

~lahpar!~

4 kOmentar:

Rinah said...

belum berkesempatan makan disini. jumpa kedai nie pun belum. hari tue jalan p cari, tapi tidak plak jumpa. last2 makan cna Adzie saja. hehehe

~miszirdawaty~ said...

Rinah: Adzie tuh sebelah lain, kedai ni dkt area bank Islam, dkt kedai jual part :)

Rinah said...

dei dekat area sana plak. patut pun aku tdk pandai jmpa. hahaha
tapi skrg sdh ko bgtahu nnti ada masa aku p carilah sana dan try nasi ayam penyet dia :)

~miszirdawaty~ said...

haha! mcm bertapuk ba juga kedai tu,
hihi, enjoy tu ayam penyet if pg ah, :)

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey