Wednesday, July 4, 2012

~KKTwtUpBazaar~

do i spell it correctly?
antam saja lah.
haha.

kktwtupbazaar.
nama panjang nya KK Tweet Up Bazaar.
disamping ada meeting tweeps ada bazaar.
eh, apa aku tulis.
sila jangan kutuk.

pergi situ dengan harapan banyak barang best.
tapi sedikit hampa.
mungkin aku datang lewat atau terlampau awal.

tapi, good effort untuk penganjur.
sebab yang ni 1st time oi kat kk.
pernah jumpa kat kk?
siapa ckp pernah, tolong kasi betul ni entri.
malas maw taip.
haha.

setelah berputar keliling bazaar sebanyak 2kali.
aku beli buku dibawah ni.
hei2.
aku bukan maw masuk neraka ka apa.
dan ini bukan novel berunsurkan ketuhanan ka apa.
penulis indie oi.
eh, pleas behave princessa.
haha.


dan aku beli red velvet cupcakes di bawah ni.
from Lyndora Cakes and Cookies.
sumpah sedap.
aku xtipu.
maw order, cari ja FB dorang.
eh.


kesimpulannya di sini, aku xfaham kenapa entri aku ni macam xberetika.
tiada isi yang menarik pon.
sia2 korang baca.

sekian.

diam!

.:END:.

~pemalas!~

7 kOmentar:

N.Aima K said...

ok kagum sama bahan bacaan yang kau beli haha..and yes the red velvet cupcake mmg bikin menangis makan..aku beli belt batik lg sama c pop rina..blom fikir g bila mau pakai..beli ja dulu haha

~miszirdawaty~ said...

k.aima: haha! aku pun kagum sebab aku baca ni. maigad!
:p

ehem. sedap kan cupcakes tu. -_-
wah2! sempat kakak merembat belt ah, xda pun picca nya di twitter.

ps: kakak kasi pemes blog aku. haha!

vidadarisakura said...

ko datang awal ka lambat masa beli buku tu? hee

vidadarisakura said...

ko datang awal ka lambat masa beli buku tu? hee

~miszirdawaty~ said...

cik vidadarisakura : er, around 2.15pm time tu, :)

vidadarisakura said...

ooo. kami yang jual tu buku. tapi mungkin kita nda sempat jumpa. hehe buku yang lain2 kalau ko minat ada dengan aku lagi. heuheuheuheu (punya lama aku reply. sempat lagi promote. hahaha)

~miszirdawaty~ said...

ya ampun, xalang2 lambat ni di reply. haha!
bah, nt aku cari ko sak ah. :)

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey