Tuesday, July 24, 2012

~MBO Cineplex~

cinema yang terletak di Space U8.

pekerja nya sumpah happening.
time tu around 915pm, semuanya masih bertenaga bah.
kalau di kk, mekong sudah tu muka2 dorang.
senyum pun malas.
haha.

banyak kaunter yang disediakan untuk membeli tiket.
dan juga ada kiosk kecil di tepi untuk membeli tix.
tiket yang diberi adalah hanya seperti resit yg didapati bila kita membeli di Jusco or 7eleven.
terpaksa aku menjadi extra careful supaya tidak terbuang tix ni.
aku prefer lagi tix GSC or TGV.
eh.


malam tu maw tengok batman, tapi full house.
so, tengok la Ice Age 4.

tiba2 time maw masuk cinema, aku berkeinginan untuk membeli popcorn.
pilih Double Combo 1.
harga RM11.50.
2 regular soft drinks and 1 Large popcorn.

sila tengok picca di bawah.


apa yang aku xpuas hati di sini, price sumpah la mahal kan.
tapi, maybe kebiasaan di sini range harga macam tu.
dan, POPCORN tu sumpah macam small popcorn di GSC dan TGV.
sikit lah.
tidak sesuai di panggil large popcorn.
suitable, extra small popcorn.
sedih.

keadaan dalam hall ok lah.
selesa juga.
aircond nya terlalu sejuk.
mengigil time masuk.

dan kesedihan yang kesekian kalinya adalah tentang Tandas.
maybe lewat malam, tandas pun berbau kurang menyenangkan.
kunci tandas pula banyak yang tidak berfungsi.
terpaksa lebih berhati2, takut orang tolak pintu time tengah menyelesaikan tugas di dalam toilet.
haha.

itu seja maw story.

sekian.

diam!

.:END:.

~alahai!~

0 kOmentar:

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey