Monday, July 9, 2012

~Medan Selera Tuaran~

review makan pula.
aktiviti movie tidak diteruskan atas sebab2 tertentu.
bz oi.
tapi makan tidak mungkin terjejas lah.
haha.

restoran yang menjadi pilihan kali ni terletak di Medan Selera Tuaran.
Tuaran ni di Sabah.
40mins from KK kalau drive dengan kelajuan 70-80km/j.
nama restorannya aku lupa.
tapi, restoran ni yang tengah2 tu.
signboard besar.

food pilihan time di sana Nasi Goreng Paprik Ayam.
dan ianya berwarna oren!
bukan pucat seperti kebanyakan kedai di KK ni.
rasanya pun sedap.

manakala, babu dech pilih Nasi Goreng Thai Paprik.
kalau xsilap lah namanya gitu.
sedap lah.

ingatkan dia guna nasi goreng yang sama.
tapi, dia goreng lain.
slightly different rasanya.
tapi memang sedap oi!

harga aku food ni hanya RM6 satu.
murah.
sedap.

xtaw maw komen apa lagi.
sila tengok picca di bawah.
:)



sekian.

diam!

.:END:.

~batuk!~

0 kOmentar:

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey