Thursday, January 10, 2013

~Slow Rock Cafe~

gerai ini benar2 wujud.
berhadapan dengan Rock Shop di Pulau Pinang.
xdapat buktikan dengan picca kerana masa tu semua phone tiada bateri.

tiap2 kali mesti tiada bateri kan.
iya, aku pengguna blackberry.
xsabar maw apply rebat dan beli phone baru.
doakan aku berjaya.
ehem.

berbalik kepada cerita gerai tadi.
gerai tu beroperasi sejak awal pagi kot.
kami sampai di gerai tu around 10am.
memang lapar dan xjumpa kedai nasi kandar di area batu feringgi.
isk.

gerai ni suasana agak menarik.
ramai org singgah sebab banner yg besar itu.
kami pun terpengaruh oleh banner itu.
sila jangan kecewa jika senarai menu yg dipamerkan di banner TIADA.
hanya ada Roti canai dan murtabak.
kecewa xdapat makan nasi lemak.
-_-

dan air minuman pula hanya ada yg berasaskan teh dan nescafe.
minta milo, tiada.
horlicks, tiada.
last sekali ckp teh o ais limau, TIADA.
yang ada nescafe ais or teh o ais.
kami pilih teh o ais.
kecewa lagi.

harga tidak lah terlalu berpatutan.
mahal sedikit, tapi masih boleh afford.
roti canai kosong rm1.50.
air rm2.
harga yg aku dpt di sabah.
xpala, biasa suda bayar mahal.
haha.
riak.

servis pada mulanya agak lembap.
tapi dengan kehadiran Pak Cik @ Mamu tu, semuanya tiba2 jadi laju.
tunggu air dalam 15min.
food xsampai.
bila mamu sampai, less then 5min semua ada depan mata.

kesimpulannya, carilah gerai yg dihadapan sedikit.
lebih banyak choice.
:)

sekian.

diam!

.:END:.

~batuk!~

0 kOmentar:

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey