Monday, September 15, 2014

~Lagenda Budak Setan 3: Kasyah ~

aku tengok movie ni baru seja tadi.
satu perkataan: BOSAN.

walaupun aku mungkin bias kalau tengok cerita melayu, tapi serius, movie ni di tahap kritikal kebosanannya.
cerita pasal part Kasyah.
macam mana Kasyah kahwin dgn Kate.
macam mana ada watak sebabak hantu Ayu muncul.
macam mana wata Zahira muncul lagi bersama penderaannya.
macam mana ibu kandung Atira muncul.
dan banyak lagi macam mana.

maybe sebab aku bukan orang filem atau jiwang, mungkin aku tidak faham apa yang disampaikan.
plot cerita bosan.
ada orang halfway cerita ni sudah keluar cinema.
nasib baik aku dan Yan fikir bayar mahal tiket movie, kalau tidak, maybe keluar sekali.

harapkan lagu dalam movie ni seja yang best.
sedap pada halwa telinga aku.
haha.

dan ada retis tu buat gosip pasal xmau suda berlakon macam tu lagi, aku tengok, time LBS pertama lagi teruk Ayu kena belasah.
yang dalam movie ni biasa sajo.
drama di tv lagi banyak yang teruk.
kah kah kah.

cuma satu nilai yang aku dapat ambil dari movie ni.
hentikan keganasan rumah tangga.
:)

bintang untuk movie ni hanyalah 1.5 dari 5.
itupun sebab ada Iqram berlakon.
kbai.

sekian!

.:END:.

~seriuskah kamu?~

2 kOmentar:

farhana said...

Eh...Putri dah update semula blog. Yeayyy!
Keep on updating babe :)

Variasi 53 said...

Ijin Berkunjung ....




Variasi 53
www.variasi53.blogspot.com
Variasi Motor dan Racing Parts Motor

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey