Tuesday, January 13, 2015

~ Taken 3 ~

back in 2014, actually aku banyak tengok movie.
tapi, kemalasan yang teramat tinggi buat aku x update or review pun.
haha.

okay, back to this movie.
Taken 3.

as usual, Bryan Millis (Liam) akan menjadi bapa yang terbaik.
yang akan melindungi family dia walau apa yang terjadi.
kali ni, isteri dia, Lenore yang sudah berkahwin lain (dengan Stuart) mati di bunuh.
Kim anak kesayangan dia pula pregnant.
Bryan cari pembunuh itu dengan sedaya upaya.
tembak sana, tembak sini, pukul sana, pukul sini.
dan dia dapatlah penjahat itu.

di akhir cerita, Kim come forward to her father bagitau dia pregnant and mau kasi nama anak itu if perempuan, dengan nama mum dia.

movie ini still membawa nilai murni yang satu.
sayangi keluarga anda walau apa yang terjadi.
trust them with your heart.
make a wise decision.
dan jangan cari pasal dengan pak cik Bryan walaupun dia sudah tua.

for me, this story aku bagi 4 out of 5.
ada part yg bosan.
but, lagu movie ni best.
macam ngam betul dengan perasaan x dapat jawab paper before tu.
haha.

sekian.

diam!

.:END:.

~hidup untuk belajar. belajar untuk hidup~ 

0 kOmentar:

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey