Tuesday, April 14, 2015

~14042015~

Assalamualaikum. 
Tiba-tiba rajin mahu update. 
Sebenarnya semenjak belajar ni, aku macam rajin mahu update, tapi disebabkan kemalasan yang mendatang, aku batalkan niat. 
Dan risau stalker dulu masih aktif. 
*perasan pemes*

Sekarang aku sudah semester tiga. 
Sepatutnya habis semester ni. 
Tapi aku hanya merancang, dan Allah yang tentukan. 

Kalau mau cerita pasal pengalaman kali ni, InsyaAllah semuanya akan berjalan lancar. 
Semester depan buat projek. 
Dan aku sudah dapat supervisor which is aku risau mau email. 
Keyakinan diri tu masih belum ada. 
Doakan aku berjaya email sv within this week. 
Phew. 

Semester ni agak rilek sebab aku hanya ambil satu subjek. 
Dua semester terdahulu aku sudah pulun ambil 5 subjek each semester. 
Oleh itu, tahap kemalasan semester ni agak tinggi 
Doakan aku istiqamah dan rajin belajar. 
Satu subjek buat aku lagi malas. 

Sebenarnya mahu wish dengan kawan foursquare dulu, kalau dia baca blog aku lah. 
Selamat pengantin baru. 
X ajak majlis kahwin oi! 

For Yun, semoga gembira selalu. 
For Fanieka, husnuzon. 
For Yan, misi kurus! 
For rumet, thank you sanggup jadi rumet iolls. Haha
For each of GBS, happy selalu lah. :) 

Tidak tahu mau tulis apa lagi. 
If aku ada new update, I'll try to write something here. 
Kalau mau juga baca kisah hidup aku yg bosan tengok lah Twitter tu. 
Cari twithandle aku sendiri. 
Haha. 

Till then. 
<3 p="">

2 kOmentar:

Blanche said...

thanks darl! muahhhhh

~miszirdawaty~ said...

Yun: welcome syg. :)

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey