Tuesday, April 28, 2015

~Avengers : Age of Ultron ~

movie ni aku tengok dengan adik. 
dan aku rasa bosan. 
previous sequel more interesting. 

nasib baik captain america masih hensem seperti dulu. 
boleh membuatkan cerita ini kurang sedikit kebosanan nya. 

Everytime Avengers akan lawan orang jahat. 
Dan mesti ada konflik between dorang
Trust issue. 
Kali ni pun sama. 
Dan ia di lakukan dengan manipulasi ketakutan. 

Setiap manusia ada ketakutan. 
Begitu juga Avengers. 
Iron man dgn pencerobohan. 
Captain dgn peperangan. 
Natalia dgn cara dia di besarkan. 
Even hulk ada ketakutan. 

Tapi, ada watak baru dikenalkan. 
Maximoff twins. 
Kalau ai x silap. 
Sorang laju, seorang lagi macam Prof X.
Dan Ultron lah. 
Tajuk pn Ultron kan. 
Okay, x lawak. 
Jangan ketawa. 

But, movie ni still ada good things to share. 
Cooperation tu penting. 
Kau X boleh selfish dalam sesuatu hal. 
Fikir kan pasal orang lain
Dan Family mesti di dahulukan. 
Dan jangan expect orang itu seperti yang kita mahu. 
Terima lah dia seperti ada nya. 
Haha. 

Bintang untuk movie ni, 2 from 5.
Serius.
Bosannya movie ni macam FF7.
Over rated. 

Sekian. 

Diam! 

. :END:. 

~ don't miss me too much ~

0 kOmentar:

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey