Tuesday, May 5, 2015

~ 05052015~

assalamualaikum. 
sejak semalam gigi rasa sakit. 
sakit yang tidak selesa. 
sebab gigi bergerak. 
boleh rasa oi gigi ni macam bergerak dari tempat asal.
dan ada certain gigi yg sudah ke depan dari tempat asal.
hampir untuk tersusun ke depan mengikut geng gigi yang lain. 

ai sudah consume benda baru. 
pisang goreng yang sejuk. 
part crunchy tu ai taboleh makan lah. 
susah gigit. 

dan ai enjoy makan cakes. 
everyday beli dekat AVOC. 
AVOC stand for alamesra Vendor OpenConcept boutique. 
terletak dekat alamesra. 
sebaris dengan Sabah Mart. 
dan yang paling di beli kek dari Kandyhearts. 
Melty Milo. 
Toblerone crackers. 
Banyak lagi yang sedap. 

Adik ai jadi one or vendor dekat AVOC. 
Siapa mau cari tudung yang terkini. 
Shawl yang mabeles. 
Pergi lah cari di situ. 
Harga berpatutan dan cantik. 

Banyak benda lain lagi. 
Sila lah pergi. 
:) 

Oh, lain kali ai tulis lagi. 
Mau siapkan proposal. 
Nanti kena marah. 

Sekian. 

Diam!  

. :END:. 

~miss you and miss me~

2 kOmentar:

ryan sofea said...

Astaga masih aktif blog.. blog ni masa aku zaman bujang jak.. harap ko nda jumpa blog ku hahaha

~miszirdawaty~ said...

Haha manada aktif. Try to be. Tapi tengok lah. Kau tunggu. Aku cari ni.

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey