Thursday, June 25, 2015

~ 25062015 ~

assalamualaikum and hi. 

semalam kah kelmarin. 
yang penting hari rabu lah. 
dapat result exam. 
yang baru few days back ai seat the exam. 
tasampai 3 hari lecturer siap tanda and update gred. 
hebat nau. 

result tu menghampakan. 
not as ai wish. 
but kind of predicted. 
sebab semester ni sangat malas. 
maybe sebab ambil sikit ja kan. 

study week pun asyik bangun tidur. 
baca nota pun ala kadar. 
baca sikit tidur. 
lagi bulan puasa ni makin mudah tutup mata. 
maybe sebab tu gred pun ala kadar. 

bila kena kestaw boleh check result. 
and ai check. 
entah kenapa x tunggu hujung minggu baru check. 
mengada betul. 

bila nampak result, terus nangis. 
sebab the gred rendah. 
cgpa pun turun. 
kali kedua turun. 

wasap and call Fanieka, but no respond. 
wasap him bagitau about the result. 
then, terus call babu jah menangis. 
lepas tu kena marah balik sebab bilang bu jah x teruk pun. 
nasib ada juga orang angkat call ai. 
getting better konon lepas call. 

kemudian, mau juga melayan perasaan menangis berkali2 atas katil. 
rumet pun x kena pandang sebab kekonon cover. 
haha. 
then, he called. 
at that moment, perasaan pun getting more better. 

next pg bazar with rumet. 
cari spaghetti but tiada kena jual pula haritu. 
double sedih. 
beli bakso and pedas kuah nya. 
pedih perut iolls makan. 
nasib tiada food lain.

dan sebab ai sedih tadapat food idaman for sungkai, after tarawih he bring me to food hunting. 
cari spaghetti. 
nasib baik ada. 
perut gembira. 
dan hati pun gembira.
thank you kesayangan. 
:) 

macam banyak pula tulisan ni. 
so ai shud stop here supaya orang yang membaca x bosan. 

till then. 

sekian. 

diam! 

.:END:. 

~ tq. ily. imy ~

0 kOmentar:

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey