Tuesday, June 2, 2015

~ Red Card Cafe ~

assalamualaikum and hi! 

rasanya macam lama sudah x review tempat makan. 
harini terlebih rajin mau update. 
so, here we are. 

di sebabkan seorang putri mengalami masalah mahu makan cheese cake melampau, akhirnya sampai lah ke cafe ni. 

Red Card Cafe. 

Lokasi: 
17, Jalan Medan Pusat Bandar 4A, Seksyen 9, Bandar Baru Bangi.

Kalau pakai waze, taip ja nama cafe, sure boleh berjaya sampai macam weolls.
Cafe ni sebaris dengan Wong Solo Bangi.
Bangunan yang sama dengan Amani Hotel.

sebenarnya sampai cafe ni 30 mins sebelum tutup.
but, they still accepting customers.
thumbs up!

keadaan cafe selesa dan menarik.
deco and ID yg quite interesting.
kalau rasa agak2 gila selfie, p duduk bahagian belakang ada port cantik.
Haha.

We ordered as follows :

Coffee latte. 

Teriyaki Chicken Black Pepper Pasta. 

Nutella Cheesecake. 

And not in the picture, my drink Lime something. 
Can't remember. 
Haha. 

The food and drinks taste good. 
Serius sedap. 
Bukan sebab ai lapar coz a few hours before sudah makan spaghetti dkt Pizza. 
But, memang sedap. 
Harga pun agak murah. 

Servis quite good. 
Efficient and not annoy me at all. 
Sesuai if mau sambut birthday, bawa family, kawan and etc. 

So, this cafe recommended to pay a visit. 
Maybe terlambat lah ai suggest because lama simpan niat. 
But baru ja kesampaian ke sini. 
Itu pun sebab kesayangan yang bawa. 
Haha. 

That's all for now. 
Till then. 

sekian.  

diam! 

.:END:.

~thank you kesayangan. Ily~

5 kOmentar:

Syizah Basri said...

so sweetttt.. mmuuahhh

Syizah Basri said...

upload gmbr kesayangan bha... hehe

~miszirdawaty~ said...

Haha. Untuk umum belum lg. Confirm jadi husband baru upload.

farhana said...

Teriyaki pasta tu mcm sedap jeeeee....
Ehem, dah ada kesayangan sekarang. Moga dipermudahkan :)

~miszirdawaty~ said...

Serius sedap! Tapi i X tahan pedas pepper tu. Haha. Tq sayang! :)

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey