Friday, July 31, 2015

~ CCTV ~

assalamualaikum and hi. 

ai tulis entries ni bukan lah mau promote mana2 syarikat or mesin cctv tu. 
ni pasal movie yang baru release. 
dan ai berjaya tonton dengan babu jah.
ai tau baru release today sebab ternampak iklan nya di tv. 

movie ni pasal seorang installer cctv. 
eh, technician lah. 
nama dia Hariri. 
bos dia suruh tengok cctv dkt satu hospital semasa dia otw balik dari kerja. 
kekonon dia direct kerja for few days. 
agak penat. 

kemudian, dia pun melaksanakan kerja yang di suruh. 
tapi time mau cek tu, dia terjatuh tangga dan pengsan. 

di pendekkan cerita, ending dia semua orang mati. 
spoiler alert. 
haha. 

ai mmg x minat cerita hantu. 
atau seram. 
dan cerita ni bagi aku cerita seram yang lucah. 
ada part yang aku x faham kenapa perlu ada nya adegan tu. 
mungkin mau buktikan doktor tu pervert kali. 
mungkin. 

dan bintang untuk movie ini tanpa bias adalah 1 out of 5.
ai tgk sebab babu jah mau tgk. 
dan dia mau tgk sebab ada Aeril Zafrael. 
serius kalau harap jalan cerita, kamu tunggu ja lah keluar astro. 
sorry kalau ada yg x setuju. 
ini pendapat ai. 

ai tengah fikir apa nilai murni cerita ni. 
mungkin kita perlu berehat apabila penat. 
jangan memandu ketika mengantuk. 
dengar cakap bos tapi berpada pada. 
itu ja lah kali yg ai dapat fikir. 
ehem. 

so, till then. 

sekian. 

diam! 

.:END:. 

~ imysm ~

0 kOmentar:

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey