Thursday, July 9, 2015

~ Mee Udang & Ketam Sempoiii DiRaja ~

assalamualaikum and hi. 

kali ni iolls mau cerita pasal makanan. 
macam lama sudah x review food. 
haha. 

mee Udang dan Ketam Sempoiii DiRaja ni terletak di Tanjung Rambutan, Perak. 
cari lokasi pun guna waze. 
actually mau cari mee kari dekat bandar Ipoh. 
but bulan puasa ni restoran buka dan tutup x taw masa. 
and kami cari food berbuka pun pukul 8 malam sudah. 
susah cri restoran time puasa ni.
dan dua orang ni mengada cari sungkaian sampai perak.
kah kah kah.

servis memang bagus restoran ni.
layanan mmg best.
explain their menu and best dishes.
puas hati iolls.
x lah sakit hati layan an teruk kan.

food was very good.
seperti orang mengantuk disorongkan bantal.
ai makan mee with soft shell crab.
he ate mee udang.
serius habis tanpa di suruh.
selalunya my food x habis, and dia lah jadi mangsa utk habiskan.
but kali ni semua masuk perut ai.
hihi.

air yg kami order lupa namanya.
tapi ai sure tajuk drama melayu.
semua inspired from drama.
dan mereka mesti berusaha untuk improve rasa minuman  tu.
pelik dan orang haus yg akan habiskan those drink.
but consumable lah juga.
:)

overall,  this restaurant was really good.
sesiapa mau makan Mee udang and ketam datanglah sini.
but he said kenot compete with Kuala sepetang lah.
ai tapernah pergi, so x taw.

nah, tengok lah picca food.




till then.

sekian. 

diam! 

.:END:. 

~ tidur hospital best juga ~

0 kOmentar:

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey